Despre noi

BEGARENT - RENT-A-CAR TIMISOARA

Inainte de a afla mai multe despre noi, dorim să vă spunem „bun venit” pe pagina noastra! Speram într-o colaborare de succes în viitorul apropiat!

Cine suntem? Suntem BEGARENT,  o firma locala, specializata in servicii de rent-a-car in Timisoara. Fie ca doriti sa va deplasati în oras, sa călătoriți cu familia sau aveți nevoie de o mașină pentru transport marfă, flota noastra de masini va sta la dispozitie. Va oferim o gama larga de masini din care suntem siguri ca veti putea gasi masina potrivita pentru dvs.

Mașinile BEGARENT sunt verificate periodic, în condiții foarte bune. Sunt intotdeauna pregatite de drum, inainte de a ajunge la dvs. Va invitam sa vizualizati flota noastra de masini si sa varezervați mașina potrivita pe BEGARENT. Va asteptam la sediul nostru de pe Bulevardul Liviu Rebreanu nr. 26, dar si in orice alt punct din Timișoara, pentru preluarea masinii dorite (vezi locații). Va stam la dispozitie cu asistenta personalizata atat inainte, dar si dupa inchirierea masinii.

Pentru mai multe informatii legate serviciile noastre de rent-a-car in Timisoara si despre masinile pe care vi le putem pune la dispozitie, dar si de preturile serviciilor noastre rent-a-car, nu ezitati sa ne contactati!

DE CE SA INCHIRIEZI O MASINA DE LA BEGARENT?

  • Masini verificate in service-ul propriu.
  • Ridicarea si predarea masinii de la orice adresa din Timisoara.
  • Prețuri negociabile.
  • Discounturi majore la rezervari in avans.
  • O flota de masini diverse din care puteti alege.

Descoperă Timișoara

There is no selected car class in current office. Please choose another Class!