Despre noi

BINE ATI VENIT LA BEGARENT!

Inainte de a afla mai multe despre noi, dorim să vă spunem „bun venit” pe pagina noastra! Speram într-o colaborare de succes în viitorul apropiat!

Cine suntem? Suntem BEGARENT,  o firma locala, specializata in servicii de rent-a-car in Timisoara. Fie ca doriti sa va deplasati în oras, sa călătoriți cu familia sau aveți nevoie de o mașină pentru transport marfă, flota noastra de masini va sta la dispozitie. Va oferim o gama larga de masini din care suntem siguri ca veti putea gasi masina potrivita pentru dvs.

Mașinile BEGARENT sunt verificate periodic, în condiții foarte bune. Sunt intotdeauna pregatite de drum, inainte de a ajunge la dvs. Va invitam sa vizualizati flota noastra de masini si sa rezervați mașina potrivita pe BEGARENT. Va asteptam la sediul nostru de pe Bulevardul Liviu Rebreanu nr. 26, dar si in orice alt punct din Timișoara, pentru preluarea masinii dorite (vezi locații). Va stam la dispozitie cu asistenta personalizata atat inainte, dar si dupa inchirierea masinii.

DE CE SA INCHIRIEZI O MASINA DE LA BEGARENT?

  • Masini verificate in service-ul propriu.
  • Ridicarea si predarea masinii de la orice adresa din Timisoara.
  • Preturi negociabile.
  • Discounturi majore la rezervari in avans.
  • O flota de masini diverse din care puteti alege.

Inchirieri auto in Timisoara:
Ce tip de mașină ți se potrivește? Flota noastra de masini iti sta la dispozitie!

Masini compacte

Masinile compacte sunt cele mai populare printre clientii care apeleaza la servicii de inchirieri auto. Sunt cele mai cunoscute tipuri de masini, iar majoritatea soferilor sunt familiarizați cu ele. Masinile compacte au un consum de combustibil foarte mic, sunt usor de parcat, fiabile si perfecte pentru traficul din oras.

Masinile compacte din flota noastra de masini  precum Seat Ibiza  sunt populare mai ales in randul cuplurilor, familiilor mici interesate de inchirieri auto in Timisoara, pentru a ajunge rapid dintr-un loc in altul in oras sau in apropierea orasului.

Masini combi

Acest tip de masina a inceput sa castige din ce in ce mai mult teren in randul clientilor nostri. Atunci cand doriti sa parcurgeti un drum mai lung, confortabil si in conditii de maxima siguranta, acest tip de masina este cu siguranta potrivit pentru dumneavoastra.

Masinile combi se preteaza cel mai bine celor care doresc sa faca drumuri lungi in Romania sau chiar in Europa. Acest lucru se datoreaza in special spatiului generos din interiorul masinii, dar si spatiului pe care acestia il au la dispozitie pentru bagaje.

 

 

Microbuz 8+1

Nu doar masinile mici, ci si cele mari, ca microbuzele, sunt apreciate de catre cei interesati de inchirieri auto in Timisoara sau in imprejurimi. Microbuzele sunt preferate in general de cei care calatoresc frecvent impreuna cu un grup mare de prieteni. Acest tip de masina este spatioasa, confortabila si poate transporta pana la 9 oameni (8 pasageri si un sofer).

Contrar miturilor, acest tip de masina se poate conduce cu un permis de categoria B si este foarte usor de manevrat. In cazul celor care calatoresc in grup, un avantaj dat de inchieriere unui astfel de vehicul il constituie costul combustibilului. Consumul pentru o astfel de masina este foarte apropiat de consumul unei masini normale, insa costurile per pasager vor fi mult mai reduse.

Descoperă Timișoara

There is no selected car class in current office. Please choose another Class!